schoppen

een initiatief
met een missie

Wij ontwikkelen oplossingen die je huidige gedrag laat bijdragen aan een gezonde planeet. Toegankelijk voor iedereen. Ongeacht je overtuigingen, context of financiële middelen. Samen maken we een vuist voor natuurherstel en groeien we de nieuwe economie.

profit for
the planet

Opgericht in 2024 om bij te dragen aan een groenere wereld. 

75% voor de natuur

Via onze partners zetten we dit direct om in impact. We laten bomen planten en beschermen. Herstellen gedegradeerd land. En steunen nog veel meer projecten die bijdragen aan een gezonde planeet. 

25% voor de operatie

Hiermee betalen we onze infrastructuur, salariskosten en zorgen we dat jouw privacy geborgd is. We investeren in de groei en doorontwikkeling van Naturefund. Wat overblijft keren we uit aan aandeelhouders.

sociaal
ondernemerschap

Om onze missie te beschermen is 1/3 van onze aandelen in handen van The Present, een erkende Nederlandse stichting met ANBI status. En dat is niet alles. Zodra Naturefund drie maanden op rij meer dan €100.000 omzet draait, starten wij de procedure om een steward-owned bedrijf te worden. Zo zijn de aandeelhouders dienend aan het bedrijf en blijft de missie leidend.

ons
team

Werkend voor meer natuur.

dave kruizinga
Dave Kruizinga
Founder & directeur
patrick van kleef
Patrick van Kleef
Co-founder & techbaas
team-present
the present
Aandeelhouder

join de beweging die
groener online winkelt

nog even geduld

Naturefund is nog niet beschikbaar voor Safari. Laat je emailadres achter en we pingen je als het zover is.