simpel
als 1-2-3

Lees hier hoe Naturefund werkt. Van installatie tot natuurherstel. 

#1

voeg in 3x klikken toe

Met een click toegevoegd aan je browser waarna Naturefund gegevens op websites kan lezen en wijzigen. Hiermee wordt bedoeld dat de add-on alleen herkent als jij op één van onze aangesloten winkels bent en dat we hen kunnen uitlichten in de Google zoekresultaten met een label. Jouw browser heeft ons hier uitvoerig op gekeurd. Pin de extensie zodat je altijd ziet wanneer Naturefund actief voor je is. En no worries. Hier helpen we je bij.

#2

doe wat je altijd doet

Jouw aankopen dragen vanaf nu bij aan natuurherstel. In Google lichten we winkels die deelnemen voor je uit. En zodra je één van hen bezoekt verschijnt een pop-up waarmee je Naturefund kunt activeren. Na het activeren ontvang je daarvan een bevestiging dat we aan zijn op deze aangesloten winkel. Als je vervolgens iets koopt krijg je een bevestiging dat wij een percentage van je aankoop ontvangen voor natuurherstel. Lekker gevoel toch?

bunds in kuku

#3

wij doen al het werk

Met alle aangesloten winkels hebben wij afspraken gemaakt dat wanneer jij via Naturefund koopt, zij een percentage van jouw aankoop als vergoeding aan ons uitkeren. In de marketingwereld staat dit beter bekend als ‘affiliate marketing’. Zij doen mee om een streepje voor te krijgen op hun concurrenten. Je koopt immers liever bij winkels die iets terug doen voor natuur toch? Jij winkelt, de website betaalt en wij regelen het natuurherstel met onze partners.

join de beweging die
groener online winkelt

nog even geduld

Naturefund is nog niet beschikbaar voor Safari. Laat je emailadres achter en we pingen je als het zover is.